BRYD MED NEGATIVE TANKER OG ADFÆRD

– Bliv opmærksom på hvad du vil, hvor du vil hen og hvad der skal til.

Forandring

Det tager tid at sørge. Det kan være, at du har mistet en i dit liv, eller det kan også være, at du bærer på en sorg, fordi du føler, at du har mistet noget af dig selv. Det gør ondt at være i sorg. Vi vil helst bare videre med livet på bedste måde. Men hvis sorgen ikke bearbejdes, kan den sætte sig og blive ved med at skabe problemer i livet.

person watering plant

FORANDRING & UDVIKLING

Når du benytter en psykoterapi til at få sat ord på noget af det, der er svært i livet, så giver du også plads til at åbne op for forandringer og nye muligheder. Sorgbearbejdelsen bliver sat i system, og det bliver lettere at komme videre i livet. Samtidig vil du være bedre rustet til at kunne håndtere udfordringer senere i din tilværelse.

Mennesker, der er ramt af sorg, kan føle en dyb indre ensomhed, da det typisk er svært at tale med andre mennesker om sorg.

Som psykoterapeut tilbyder jeg flere metoder til personer, der har været “fanget” i disse tilstande. Gennem psykoterapi får du midlerne, der skal til for at bryde fri og genoplive din livsglæde.

Psykoterapien giver plads til kærligheden, samtidig med at den lader dig mærke og bearbejde smerten, således at du på naturlig vis kan slippe det, der var engang.

Jeg forbereder dig på din nye livssituation, og hjælper dig med at tilpasse dig og acceptere livet.